Opis
Przetwory warzywne | SkładBotwina buraka ćwikłowego, korzeń buraka ćwikłowego, ogórek kiszony, czosnek, koperekCharakterystykaSuszona mieszanka do zupy botwinowej: wystarczy zachowując podane na opakowaniu proporcje zalać odpowiednią ilością wody, zagotować i po niespełna pół godzinie można cieszyć się wyśmienitą zupą. Zupa botwinowa zawiera wyłącznie naturalne składniki, warto pamiętać, że 10 dkg suszu zastępuje aż kilogram świeżych warzyw (w związku z tym susz może być stosowany również jako uzupełnienie wsadu do tradycyjnie przygotowywanej zupy).ZastosowanieSzybka zupa botwinowaSkładniki:Kilogram botwinkiKilka ugotowanych ziemniakówPół litra maślankiPół litra kwaśnego mlekaJeden ogórekZupa botwinowa susz 2 łyżkiKoperek do smakuGotujemy posiekaną botwinkę, w drugim garnku pokrojone ziemniaki. Do botwiny dodajemy resztę składników, czekamy aż smaki się przejdą. W miseczki serwujemy kilka kawałków ziemniaka, po czym zalewamy zupą i podajemy na stół. |
---|---|
Rafex | spodenki do treningu , witamina k działanie , zupka chinska ile kcal , ryba w sosie śmietanowo porowym , jakie białko na odchudzanie , mintaj , siarczan amonu szkodliwość |
yyyyy | |